Demà dissabte s’inaugurarà al Parc de Lleure les Moreres, davant l’institut vilanoví, l’espai  Workout les Moreres.


Tot i que fa dies que les instal·lacions estan obertes al públic, no serà fins demà dissabte que es farà l’obertura de manera oficial. A dos quarts de sis de la tarda està previst fer un tutorial d’iniciació i a tres quarts de set, es farà una demo de l’equip Bulls Bars i  d’altres experts.

A l’espai s’hi han instal·lat diferents paral·leles tant verticals com horitzontals per a practicar aquesta disciplina esportiva coneguda com calistènia i també s’hi ha instal·lat un sòl especial de cautxú per evitar accidents.Els principals exercicis que es fan en aquests espais són dominades, flexions de colze, barres paral·leles, i esquats, entre altres. El workout també involucra exercicis estàtics o també anomenats trucs, ja siguin de vol o força com la bandera humana, el front  i el back lever o les planxes.

Malgrat que aquesta instal·lació, que gestionarà l’Àrea d’Esports, s’ha fet pensant en els joves que practiquen aquest esport a l’aire lliure, és un espai, explica l’Alcaldessa Vanesa González, del què en pot gaudir tothom independentment de l’edat i que ajudarà a dinamitzar la part sud del municipi.

Aquesta instal·lació se suma als nous equipaments que en els darrers mesos s’han posat en funcionament al municipi i que com explica l’Alcaldessa, pretenen donar resposta a les demandes ciutadanes.

espai_workout 2016