SHOT NIGHTLa recent creada associació juvenil Vilajove13 s’estrenarà de manera oficial amb un gran esdeveniment el divendres 19 juliol. Aquesta setmana han fet la presentació del Shot Night  amb el qual s’estrenaran de manera oficial com a associació juvenil, a Vilanova del Camí i a l’Anoia. El seu primer gran projecte, es presenta com una vetllada artística que tindrà com escenari principal Can Muscons i donarà cita a joves artistes de l’Anoia. La idea és propiciar un espai de trobada per intercanviar experiències i donar a conèixer el seu talent.

El Shot Night compta ara per ara amb la participació d’una vintena d’artistes confirmats. Provenen de disciplines diverses: fotografia, disseny gràfic, pintura, il·lustració… i s’han anat engrescant en aquesta proposta per mitjà de la difusió de l’activitat a les xarxes socials. El president de Vilajove13, Daniel Borrega, ha explicat a Ràdio Nova que la intenció és donar-los l’oportunitat de compartir la seva experiència artística i mostrar les seves capacitats.

Borrega afirma que l’entitat està entusiasmada i molt il·lusionada amb aquesta iniciativa que esperen no sigui flor d’un dia i tingui continuïtat en properes edicions.

La mostra estarà oberta a tothom qui tingui inquietuds artístiques el dia 19 de juliol, a partir de les 8 del vespre, a Can Muscons. L’ambient està garantit amb música i servei de bar.