Curs directors de lleure 2015 amb ajudes 2Vilanova del Camí tornarà a acollir un curs de Directors/es de lleure. L’organitza Fundesplai de la mà de l’associació Endinsa’t i l’Ajuntament. Es tracta d’un curs reconegut que permet obtenir el Diploma de Director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil atorgat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. És previst que comenci el 27 de març i finalitzi el 13 de juny. Es farà al Centre Cívic del Barri de la Pau, al carrer Verge del cap, 26.

El format del curs és de 135 hores presencials, 40 online i 120 més de pràctiques. Les classes presencials començaran el divendres 27 de març i es faran normalment en divendres (horari de tarda de 18 a 21h) i dissabtes (de 15 a 20h), tot i que en començar, també s’hi faran classes alguns altres dies (consulteu el full amb el calendari  http://www.vilanovadelcami.cat/articles-mostra-5270-cat-curs_de_directors_de_lleure.htm)

El preu general del curs, que garanteix la titulació, és de 320€ però cal remarcar que s’aplicarà un descompte de 40 euros a les persones empadronades a Vilanova del Camí (una subvenció atorgada per l’Ajuntament) i també un descompte de 50€ pels monitors/es vinculats a la Federació (subvenció atorgada, en aquest cas, per la Federació Catalana de l’Esplai).

Per a més informació i/o inscripcions podeu trucar a 93 551 15 33 o bé enviar un correu a Fundesplai a l’adreça cee@fundesplai.org

Curs directors de lleure 2015 amb ajudes