Plaça mercat i entorn

Avui divendres s’enceta el programa “Divendres a la plaça” que han dissenyat des de Cultura i Joventut amb l’objectiu de dinamitzar la plaça del Mercat amb diferents activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. S’han programat cinc activitats, una per a cada divendres del mes, gràcies a la col·laboració i la complicitat de diferents entitats: La Xispa, Artístic, Endinsa’t i Anoia Country.

Aquest vespre, a partir de les onze, tindrà lloc la primera de les activitats: un correbars, que recorrerà diferents establiments del municipi i que s’engloba en la recentment recuperada Setmana de la Joventut.


La Bohème de Puccini, divendres 8 de juliol, a la plaça del Mercat


La segona activitat està programada per al 8 de juliol i portarà “La Bohème de Puccini” des del Liceu a la Plaça del Mercat. Una oportunitat única per a gaudir d’una de les òperes més representades del món, com si fóssim espectadors del Gran Teatre del Liceu, gràcies a la instal·lació d’una pantalla gegant. La funció començarà a les 22 hores.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa Liceu a la fresca la finalitat del qual és expandir i difondre l’activitat operística i musical del Gran Teatre del Liceu per tot el territori. L’èxit de participació de la passada edició de Liceu a la Fresca, on 13 localitats van retransmetre La Traviata a través de pantalles gegants, va convertir aquesta iniciativa en una de les activitats més populars entre la ciutadania.


Zumba, Hip-hop, jocs d’aigua i ball en línia, altres propostes per als divendres de juliol


L’activitat prevista per al tercer diumenge de  juliol és una exhibició de Zumba i una coreografia Hip-Hop que anirà a càrrec de l’escola Artístic. L’activitat començarà a dos quarts de vuit i s’allargarà pràcticament dues hores.

La proposta per al 22 de juliol serà refrescant. De sis a vuit de la tarda, grans i petits podran participar en un seguit de jocs amb aigua que preparen des d’Endinsa’t.

I per al darrer diumenge de juliol, es proposa un ball en línia amb la col·laboració d’Anoia Country. L’activitat es farà de set a nou del vespre.