Dimecres 26 d’Octubre es  va organitzar un nou monogràfic d’expressió plàstica centrat en les tècniques de mixed-media i art journaling, una barreja de diferents tècniques lliures, artístiques i visuals, que permeten expressar sentiments i emocions.

L’activitat, que es va adreçar als alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida, la UEC, va constar de dues parts. Durant la primera, els alumnes van tenir un primer contacte amb les tècniques amb una explicació prèvia de Maria Roca, dinamitzadora de l’Espai jove i tallerista-aficionada d’aquesta tècnica. També van poder veure alguns exemples físics, fotogràfics i audiovisuals.

La segona part, més extensa, va servir per posar en pràctica el que havien vist. Els alumnes van treballar sobre cartró amb pintures acríliques, guix, esprais i plantilles amb la finalitat de crear una carpeta identificativa personalitzada que es van poder emportar a casa com a record de l’activitat. Segons expliquen des de l’Espai Jove, aquest va ser un taller molt participatiu, on els nois i noies es van sentir molt còmodes i motivats.