Fira primavera Foto Vilanova Comerc

Tant Vilanova Comerç com Els Cabrons de Vilanova del Camí han coincidit a valorar amb satisfacció la diada que van compartir el passat dissabte, a la plaça del Mercat. El bon temps va acompanyar tots els actes. A més la doble proposta de la Fira de la Primavera i el II Dia del Cabró va permetre a comerciants i diables sumar esforços i retroalimentar la recompensa, tant pel que fa al nombre de visitants com de potencials clients.


Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç, ha destacat la bona afluència de públic i ha fet una positiva valoració comercial, ja que tot i que lesvendes han variat, depenent dels productes, en el balanç conjunt tots els comerciants han vist amb bons ulls tenir una nova oportunitat de promoció i màrqueting.

Bàsicament totes les parades de la Fira eren de comerços que ja solen participar en aquest tipus d’esdeveniments. Fins i tot hi va haver alguns que no van anar a vendre, sinó que només pretenien a donar a conèixer el producte en el marc d’aquest aparador.


Des de l’Associació “Els Cabrons” de Vilanova del Camí han fet també una valoració molt satisfactòria del II Dia del Cabró. El president, José Maria Caldito, ha destacat que durant tot el dia hi va haver molta gent a la plaça i que els tallers infantils van funcionar força bé; uns noranta cinc nens van participar-hi fent màscares i forques.

Caldito també compartia la gran alegria per una festa “increïble” i donava les gràcies a Vilanova Comerç, als pares i mares dels Petits Cabrons i diables que van organitzar els Tallers Infantils, als grups que van participar a la tabalada: Diabolics Musics de Sant Boi, Diables Kabra d’Hospitalet de Llobregat, Tabalers de Sarrià, Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa i Ssstrepits de Vilassar de Mar, així com als diables que van fer un correfoc amb força participació i que van treballar durant tot el dia i al dj de la nit”.

També donaven les gràcies des de l’entitat a les escoles Joan Maragall i Pompeu Fabra per aconseguir fer arribar la tradició del foc als més petits. I no oblidaven els col·laboradors que han fet possible la festa i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

II Dia del cabro V02