L’Espai Jove de Vilanova del Camí ha organitzat un taller de prevenció de la violència de gènere per a joves de 3è i 4t d’ESO i de 1è i 2n de Batxillerat, pel dijous 8 de novembre a les 18h, al centre cívic del barri La Pau. El taller anirà a càrrec de Laia Morral, de l’associació Dones amb Empenta.

Com vivim l’amor? Quan l’amor pot fer mal? Són preguntes que ens serviran per reflexionar sobre sobre l’amor romàntic, els estereotips de gènere i la violència de gènere, que es dóna des de les primeres relacions amoroses.

T’animem a participar perquè estem segurs que és un tema que t’interessa i amb el taller podràs aprendre com prevenir relacions de parella abusives i desiguals i reflexionar sobre com viure l’amor, com es construeix, quan hi ha un amor mal entès on hi ha possessió, submissió o control per part d’una de les parts de la parella i que sovint quden naturalitzades. Segur que el que parlem t’interessa!

Per inscriure’t pots fer-ho des de l’IEs Pla de les Moreres o enviant un correu electrònic a espaijove@vilanovadelcami.cat indicant el teu nom i el curs que fas.