Que no pensin per tu Campanya Joventut CC Anoia oct 14El Servei de Joventut del Consell Comarcal convoca el col·lectiu juvenil a la primera Trobada de Joves de l’Anoia, que es farà el divendres 3 d’octubre, de les 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, al Campus Motor de Castellolí. Amb el lema ‘Que no pensin per tu’, aquesta primera trobada s’adreça a joves entres 13 i 35 anys i vol ser un espai de reflexió i debat sobre diferents temes que són del seu interès. Al mateix temps, pretén fomentar que els joves s’impliquin, de manera continuada, en el disseny, la planificació i el desenvolupament de polítiques, programes i serveis de Joventut a la comarca, creant un nou canal de participació directe i permanent.

En la sessió es tractaran qüestions com l’educació i la formació, el món laboral i l’accés a la feina, la mobilitat o l’oci i el lleure, entre altres. Es faran tres grups de debat, ja que els assistents es dividiran per edats: de 13 a 17 anys, de 18 a 25 anys, i de 26 a 35 anys. A més, es definirà com serà el nou canal directe i permanent amb els joves per fomentar la seva participació.

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, 26 de setembre, a http://ves.cat/l964 i també al telèfon 679 96 46 65. S’oferirà servei d’autobusos, amb recorreguts per definir segons els inscrits.

Per a més informació podeu escriure a msoldan@anoiajove.cat o trucar al 93 805 15 85.

L’organització d’aquesta primera Trobada de Joves de l’Anoia compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat.