Autores del llibre Dents de lleó a Ràdio NovaAquesta tardor, l’aparador de llibres de l’Anoia s’amplia amb un nou títol “Dents de lleó” una novel·la escrita per quatre joves igualadines que amb només 17 anys han aconseguit fer realitat tot un somni. Laura Aldabó, Adriana Bacardit, Arlet Mollà i Mònica Xifré han construït un relat protagonitzat també per quatre joves d’avui dia. Les autores esperen arribar als lectors joves, parlant de tu a tu.

Les quatre noies van estudiar plegades al Col·legi Maristes d’Igualada i allà els va sorgir la idea d’escriure “Dents de lleó”, arrel del projecte de recerca de quart d’ESO, ara fa dos anys. Amb l’ajuda de la cap d’estudis, Ingrid March, van entrar en contacte amb l’editorial Baula i el somni de veure “Dents de lleó” publicada s’ha acabat fent realitat.

Avui totes quatre han passat pel programa “La carmanyola” i hem tingut en primícia a Ràdio Nova el plaer de veure-les il·lusionades amb el llibre a les mans. Segons ens han explicat, la presentació pública de la novel·la podria ser el 5 de desembre, a la Biblioteca Central d’Igualada.

Dents de lleó” ha estat publicada per l’editorial Baula, dins la col·lecció La Llum del Far. La podeu trobar ja a les llibreries. Per saber més sobre les autores podeu consultar la seva pàgina web paraulesdequatre.com. Les autores han donat les gràcies a Bitscuitsque d’una manera càlida i acollidora ens ajuden a obrir-nos portes a Internet” mitjançant el facebook, el twitter i el bloc.