Promoció Econòmica JCI oct15 V02

Promoció Econòmica de Vilanova del Camí ha signat un acord de col·laboració amb la Jove Cambra Internacional d’Igualada com a ens col·laborador del BizMarathon 2015 que es durà a terme el proper 14 de novembre, per segon any consecutiu.

El BizMarathon és un congrés que compta amb el suport de BIZBarcelona, i neix amb la voluntat de concentrar emprenedors, empresaris i joves proactius, durant un dia de ponències a càrrec d’emprenedors d’èxit, taules rodones, etc.

Des de Promoció Econòmica es treballa per fomentar la cultura emprenedora, mitjançant cursos per emprenedors/es, sensibilització als alumnes de 4t d’ESO, 1r de Batxillerat i 2n de Batxillerat de l’Institut Pla de les Moreres, informació, orientació i assessorament a persones emprenedores, etc.

És per això que l’Ajuntament de Vilanova del Camí dóna suport a aquest projecte tan econòmicament, amb un ajut de 950€, com amb la participació al BizMarathon. Les dues entitats comparteixen l’interès en potenciar l’emprenedoria a la comarca, objectiu pel qual s’organitza aquest acte.