Sessió formació 4t ESOPromoció Econòmica ha portat a terme, avui, la primera de les sessions informatives amb l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Pla de les Moreres i de l’I E Balmes – la Unitat d’Escolarització Compartida. Són sessions per orientar-los i per tal de facilitar la presa de decisions i donar suport a la decisió de l’itinerari a seguir després de l’ESO. I és que en acabar aquesta etapa han de prendre una decisió davant les diferents opcions formatives i professionals.

 

Dins de les accions de treball d’orientació i formació del jovent, el Servei d’Orientació Laboral de l’Àrea de Promoció Econòmica també ha tornat a editar el quadríptic “I després de l’ESO?” on figura tot l’itinerari formatiu que es pot cursar a partir de l’ESO i els centres de formació més propers a Vilanova del Camí.

Les sessions informatives amb l’alumnat, que com dèiem comencen avui, seguiran els dies 25 d’abril, 30 d’abril, 9 de maig i 16 de maig.

En aquestes sessions es facilita al jovent un dossier de recerca de feina, es projecta un audiovisual i es comenten els recursos que tenen al seu abast i també es visita el Club de feina.