Jesús Hernández premiEl documental “Somnis perduts” del jove vilanoví Jesús Hernández ha guanyat el premi al millor documental i també el de banda sonora dels treballs que l’alumnat de l’Institut Mare de Déu de la Mercè de Barcelona han fet com a projecte de final de cicle. “Somnis perduts” és el treball d’aquest estudiant vilanoví de Producció Audiovisual i Espectacle que ha realitzat les pràctiques a Ràdio Nova. Ell és un dels productors del documental que juntament als seus companys, una dotzena d’alumnes de diferents departaments, han decidit acostar-nos per mitjà del seu documental a la problemàtica de les persones que viuen amb risc d’exclusió social.

El passat dimecres, van recollir el premi per decisió d’un jurat extern a l’institut i per tant al marge del coneixement dels alumnes, la qual cosa dóna un valor afegit a aquest reconeixement, segons Hernández.

El jove vilanoví expressava en nom dels seus companys la gran satisfacció pel que això implica: d’una banda la bona nota, però el que és encara més important: els obre les portes a presentar el documental a diferents festivals de cinema amateur.

Això obliga, però, a mantenir el documental inèdit, ja que no podrà fer-se públic fins que no passi per aquestes cites.

Equip Somnis perduts