Orienta’t

Abans de buscar feina…

Estàs estudiant i encara no has tingut experiència laboral?

Tens clar a què et vols dedicar professionalment? Quins itineraris acadèmics has de seguir? Quines capacitats creus que pots potenciar? És normal tenir dubtes a l’hora d’escollir un camí laboral concret. Per tractar de resoldre’ls, tens diverses eines d’orientació a la teva disposició:

  • Test d’Interessos ProfessionalsEina molt útil per visualitzar de forma sencilla quines són les teves capacitats i potencials, així com a quin àmbit professional estan lligats els teus interessos, i quin camí acadèmic has seguir per arribar-hi. Disponible als ordinadors de l’Espai Jove!
  • Qüestionari d’autoconeixement. Servei de la Generalitat de Catalunya per reflexionar sobre les aptituds, preferències personals i l’actitud respecte el món laboral. Disponible als ordinadors de l’Espai Jove!
  • El Gran Recorrido (Educaweb). Disponible als ordinadors de l’Espai Jove!

Has acabat d’estudiar, i estàs a l’atur o vols iniciar-te en el món laboral?

  • CLOE. Eina del Servei d’Ocupació de Catalunya per ajudar a definir el teu objectiu professional. Disponible als ordinadors de l’Espai Jove!
  • Recorda que et pots adreçar a l’oficina del SOC de Vilanova del Camí, on podràs rebre assessorament especialitzat i personalitzat.