Activitat fisica per a adolescents oct15

Des del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí han creat un nou programa d’activitat dirigida que vetlla per la salut i la condició física dels infants i adolescents. Està pensat per a nois i noies de 3r de primària fins a 2n d’ESO i obert a tota la població entre els 9 i 14 anys. Es farà dos cops per setmana, els dilluns i dimecres a les 6 de la tarda al gimnàs de l’Escola Joan Maragall.

Són sessions que duraran uns 50 minuts i que volen oferir fitness júnior a nois i noies que no volen renunciar a fer esport, però que no es decanten per cap modalitat esportiva de les que s’ofereix en aquesta franja horària -normalment específica d’un únic esport.

El preu és de 21,50 euros al mes i la matrícula és gratuïta fins el dia 20 de desembre. A més, el Servei d’Esports ha posat a disposició un val de promoció que permet dues sessions gratuïtes de prova fins el dia 11 de novembre. El podreu trobar a l’Edifici d’Entitats en un dels mostradors de l’entrada. Per més informació podeu trucar al 93 805 44 11 extensió 1.

L’activitat es farà al Gimnàs 2 de l’Escola Joan Maragall, amb entrada pel carrer Cristòfor Colom.