Sergi Perez 2015 V02

El Consell Jove La Xispa ha organitzat algunes activitats dins el seu cartell particular de Festa Major.  El plat fort és l’Embarraca’t, un espai gastronòmic i festiu que, com en edicions anteriors, estarà ubicat al carrer Picasso, al costat del CAP. El regidor de Joventut, Sergi Pérez, ha apostat per continuar amb el format de l’any passat “que va ser molt rentable, des del punt de vista de la participació”.

La primera sessió de l’Embarraca’t es celebrarà divendres a partir de les 21 h i s’encetarà amb un sopar popular, sempre que les pluges ho permetin. Tot seguit hi haurà un concert amb el grup “La Banda del Panda”, un grup barceloní influenciats per la rumba catalana d’arrel, el son cubà, els aires flamencs, el reggae i la cúmbia entre altres. L’Embarraca’t de divendres s’acabarà amb la sessió de Dj. Roca, de Jorba, que s’allargarà fins a la matinada.

Embarracat 2015 cartell

El Consell de Joves la Xispa ha incorporat una novetat per a l’Embarraca’t de dissabte: “Menja’t l’Embarraca’t” un espai habilitat per poder fer-se el dinar i gaudir-ne en família. El regidor Sergi Pérez ha explicat a Ràdio Nova que hi haurà barbacoes, planxes i fins i tot estris per fer paelles, taules i cadires a disposició de tothom qui ho sol·liciti. També es podran gaudir de menjars preparats i begudes que es podran adquirir a les diferents barraques.

Aquest any són cinc les barraques que participen a la festa. Repeteixen La Xispa, Budokan, San Roque i Planeta Viu i s’incorpora Artístic, que també ha preparat un espectacle per després de dinar. Es tracta de la preestrena d’un espectacle musical, molt urbà, protagonitzat per Rubén Caldito que es presentarà oficialment el proper mes d’octubre a la Xina. L’actuació, explica Sergi Pérez, començarà cap a dos quarts de quatre de la tarda al mateix espai de les barraques.

Al vespre, a partir de dos quarts de 12 de la nit, hi haurà concert amb el grup Séptimo A i que tindrà com a teloners a Manties panties, el grup que va guanyar l’any passat el concurs de bandes.

També hi haurà música DJ amb Germans Serra i una altra sessió amb Inna Squad, que sacsejaran Vilanova a ritme de reaggatek i hardtek.

El regidor ha tingut paraules d’agraïment per als més de 20 joves que formen La Xispa i que segons explica “són molt exigents. Han aportat moltes idees i no s’arruguen a l’hora de treballar”.

foto barraques 2014