La Xispa logoEl proper 2 de setembre, a l’Espai Embarraca’t de Vilanova del Camí, se celebrarà la primera Nit Roja de la Festa Major vilanovina. Enguany, les barraques participants seran de La Xispa, Artístic-La Batalla, Budokan, Club Handbol Vilanova, Club Gimnàstic San Roque i Penya Madridista. Com a novetat, aquest any les barraques seran estructures metàl·liques del mateix estil de les que s’utilitzen en altres festes majors, acabant així amb 3 anys de carpes.

Dins d’aquesta celebració, hi haurà el II Embarraca’t Fest, el concurs de bandes que ja es va fer el 2014; La Xispada, una festa amb la música més actual per a tots els gustos, amb quilos de confetti, regals i sorpreses refrescants, i finalment la invitació a empalmar de la mà de la música electrònica i el raggatek més actual.

El concurs de bandes tindrà dos premis, un de 250€ + Actuació com a grup teloner en la propera Festa Major, atorgat per un jurat, així com un altre premi atorgat pel jurat popular, consistent en una actuació en una pròxima festa a la ciutat. El públic podrà escollir el guanyador d’aquest premi votant a la barraca de La Xispa.

Per la Xispada, els assistents podran tenir un mocador vermell, que es repartirà a les diferents barraques. Durant la festa es repartiran regals i, si el temps ho permet, hi haurà un punt refrescant al final de la nit. A més, cada barraca tindrà el seu propi ambient musical i animació.

Formulari d’inscripció al concurs de bandes

Bases II Embarraca’t Fest (concurs de bandes).