passatge del terror (1)Més de 600 persones van endinsar-se al passatge del terror d’Artístic, dissabte a la nit, disposades a passar por i gaudir d’emocions fortes. Un total de 624 espectadors, amb més valentia que temor, van descobrir la història de terror que Artístic havia preparat a l’entorn de Can Muscons. L’organització i els figurants del passatge del terror han donat les gràcies per la bona acollida de l’activitat i prometen més i millor de cara a l’any que ve.

Una de les principals qüestions a millorar és la cua ja que davant la nombrosa afluència de públic hi va haver persones que van arribar a esperar fins a dues hores per entrar al passatge.

Tot i així les primeres valoracions tant per part del públic com dels organitzadors coincideixen a destacar la bona ambientació dels escenaris del passatge del terror i la caracterització dels actors i figurants. La visita, en grups de cinc persones, permetia recórrer, ensurt darrera ensurt, les diferents escenes que s’havien preparat com a fil conductor d’una narració, si més no inquietant.

En el futur caldrà millorar aspectes de funcionament, com afirmava aquest matí la directora de l’escola Rosalba Sánchez, per tal d’alleugerir la cua o si més no fer l’espera més agradable.

passatge del terror (3) passatge del terror (4) passatge del terror