Shot Night 2013 1 Dani Borrega (9)El passat 19 de juliol, Can Muscons es va vestir d’art. Una vintena de joves artistes de Vilanova del Camí i la comarca de l’Anoia van exposar les seves obres en aquesta masia recuperada del segle XVI. Més de dues-centes persones van ser còmplices de la primera edició del Shot Night, una iniciativa que ha tirat endavant l’entitat Vilajove.13 amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

La idea del Shot Night era propiciar un espai de trobada per intercanviar experiències i donar a conèixer el talent dels joves artistes que provenien de diferents disciplines: fotografia, disseny gràfic, pintura, il·lustració… aquesta ha estat una oportunitat de compartir la seva experiència artística i mostrar les seves capacitats.

Dani Borrega, president de l’entitat estava molt satisfet del resultat del Shot Night. Primer per l’ambient i la relació que es va establir entre els joves artistes participants i segon, per la gran repercussió que aquest acte ha tingut entre el públic en general.

Tant organitzadors com artistes han fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment que ha superat amb escreix les seves expectatives. Tant és així que estan valorant fer més d’una edició l’any. Agraïts i animats, – alguns fins i tot van vendre part de les obres exposades – ja estan buscant data per organitzar la segona edició.