espai jove bannerL’Espai Jove de Vilanova del Camí està preparant el curs 2014-2015 amb noves propostes per al jovent. L’espai, ubicat al Centre Cívic Barri de la Pau (carrer Verge del Cap 26) està destinat als joves del municipi. Els permet rebre assessorament acadèmic, de viatges, feina… realitzar consultes, connexió a Internet gratuïta i també esdevé un espai on poder dir la seva i exposar el que necessiten.

Entre els serveis que ofereix hi ha una Sala d’Estudis per fer treballs individuals o en grup, tots els dimarts, dijous i divendres de les 5 a les 7 de la tarda, i un Servei d’assessorament per als treballs escolars per alumnat d’ESO que es realitzarà els dijous, de 17 a 19h.

L’espai també acull el Servei d’Informació Juvenil gratuït on es pot demanar informació i assessorament en diferents àmbits. Obre de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda, però també es pot rebre atenció personal, per telèfon al  93 805 44 22 (extensió 127) i al correu: espaijove@vilanovadelcami.cat

Un altre dels serveis és l’Espai Tic, una sala amb una desena d’ordinadors connectats i en xarxa, on és fer ús lliurement d’aquests equips per fer consultes, treballs o altres documents i impressions o gravacions en USB. L’horari és els dijous i divendres de 2/4 de 3 a 2/4 de 8 de la tarda.

Per últim, cada divendres des de les 5 i fins a les 7 de la tarda hi ha un club obert per aprendre i jugar a Cartes màgic.