Forum Jove 2015 cartell V02

L’Espai Jove, acollirà el proper dilluns una nova edició del Fòrum Jove, una trobada entre les persones de 16 a 29 anys del municipi. La cita serà a les 7 de la tarda al Centre Cívic Barri de la Pau. El lema d’aquest any és “Repensem l’Espai Jove”, ja que la Regidoria de Joventut afronta una renovació d’imatge i dels serveis que ofereix.

L’objectiu principal de la trobada és crear una assemblea permanent que es pugui reunir de forma mensual, i que gestioni, en col·laboració amb els serveis tècnics, el dia a dia de l’Espai Jove. Això implica decidir quines activitats es faran, quins serveis ha d’oferir l’Espai, o quins usos podran fer els joves de tot l’espai.

Es vol aconseguir així un Espai Jove cogestionat entre els joves, les entitats juvenils i el Servei de Joventut. Segons explica el regidor de Joventut, Sergio Pérez, “ens trobem amb un any 2016 que vol ser intens quant a activitats juvenils; és hora de recuperar la Setmana Jove, entre moltes altres coses, i per fer-ho necessitarem molta implicació del jovent de Vilanova”.

A més, el Fòrum Jove també servirà per donar a conèixer la nova web del Servei de Joventut, que inclou tots els serveis que es poden trobar a l’Espai Jove en format digital.

En acabar l’acte, hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents.