Valoracio Festa Major 2015 V02

L’enquesta de valoració dels actes de Festa Major ja ha arribat a les llars vilanovines. Fins el dia 24 d’octubre la regidoria de Participació Ciutadana convida a la ciutadania a posar nota als diferents actes de la Festa Major 2015 i també a fer-ne suggeriments, en un nou exercici de participació.

L’enquesta fa dies que està penjada al web municipal i es pot respondre online. A més, des de la setmana passada també hi ha urnes als equipaments municipals per omplir la butlleta o també per dipositar el full d’enquesta que, com dèiem, trobareu al dors del butlletí municipal d’aquest mes.

L’enquesta permet puntuar sis aspectes temàtics de la Festa Major: el concerts i actuacions, depenent de la ubicació; els actes juvenils (com l’Embarraca’t i el longboard-skate); les activitats de cultura popular i tradicional; els actes infantils; els actes per a tots els públics (la sardinada, la botifarrada, la xambalada, la concentració de cotxes…) i també la publicitat o canals de difusió de la festa major.

Cada tema es pot valorar amb una puntuació de 0 a 10. A més, es poden suggerir canvis, idees, millores…

Tot plegat segons el regidor de Participació Ciutadana, Sergi Pérez, servirà per conèixer les preferències de la ciutadania i es tindran en compte en la mesura de les possibilitats de cara a la propera edició de la Festa Major.