SERGI PEREZ SETEMBRE 15 V02 

El regidor de Joventut i Participació Ciutadana, Sergi Pérez, ha fet avui a Ràdio Nova una primera valoració de l’Embarraca’t que s’ha desenvolupat en el marc de la Festa Major de Vilanova.

En aquesta edició, la regidoria i la Comissió de Joventut La Xispa, havia programat dues sessions; una per a divendres i una altra per a dissabte, que finalment es van poder desenvolupar sense problemes. I és que l’organització tenia els ulls clavat al cel ja que s’havien anunciat tempestes per a divendres que finalment no van tenir lloc. Tot i així, explica que el fred i la humitat van afectar la participació al concert sobretot a primera hora però que es va anar recuperant a mesura que avançava la nit.

Divendres van actuar La Banda de Panda i Dj. Roca, mentre que dissabte, el dia fort de l’Embarraca’t, van sortir a l’escenari els Manties Panties, la banda que va guanyar el concurs l’any passat, que van fer de teloners del grup Séptimo A. Tot seguit, es van portar a terme dues sessions de Dj: els Germans Serra que van oferir una selección de hits actuals i una altra sessió amb Inna Squad,  amb un repertori de temes reaggatek i hardtek dels què van gaudir els més joves.

El regidor Sergi Pérez s’ha mostrat satisfet del desenvolupament dels actes de L’Embarraca’t i de la participació que han tingut, tant de joves com d’un públic molt més ampli. Enguany hi havia cinc barraques: El Consell Jove La xispa, Budokan Vilanova, Gimnàstic San Roque i Planeta Viu repetien l’experiència i Artístic es va estrenar en aquesta edició. Les primeres valoracions que han fet, explica Sergi Pérez, són molt bones i ja pensen en repetir l’any vinent. El secret, diu el regidor, és que s’han cregut la festa i se l’han fet seva.

Algunes barraques van oferir jocs i dinàmiques per atraure al públic. Artístic per exemple, tenia un marc de fotos per convidar els seus clioents a fer-se una foto o un selfie, ara tan de moda. Dissabte a la tarda l’escola de música, dansa i teatre també va oferir la preestrena de l’espectacle de dansa que Rubén Caldito, un  professor de l’escola, portarà a la Xina el proper mes d’octubre. La iniciativa, explica Sergi Pérez,  va portar a les barraques molt públic, sobretot local.

El regidor de Joventut també ha valorat positivament una de les novetats d’aquesta edició: el Menja’t l’Embarraca’t, un espai habilitat amb barbacoes, planxes i fogons perquè les cadascú es pogués fer el seu dinar i gaudir-lo en sense sortir de les barraques.

Tot i així, el regidor creu que podria haver funcionat millor i planteja alguns canvis de cara a noves edicions. Pérez és partidari de traslladar l’espai culinari a un lloc més cèntric del municipi perquè en pugui fer ús més gent.

El regidor Sergi Pérez ha tingut paraules d’agraïment per als més de 20 joves que formen La Xispa i ja ha avançat que el Consell està treballant en una nova activitat que es concretarà, si tot va bé, a finals d’aquest mes o primers d’octubre. La idea és oferir un cicle de xerrades sobre temes actuals però des d’una visió jove.

Festa Major 2015 20 V02