Institut Pla de les Moreres fi de curs 12-13 (6)L’alumnat de l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí ha acomiadat aquesta setmana el curs 2012-2013 amb la tradicional cloenda i lliurament d’orles, diplomes i reconeixements. Alguns alumnes diuen adéu definitivament al centre; són els 38 que s’han graduat enguany i que a partir d’avui poden consultar ja les notes de les PAU. Per davant se’ls obre un nou camí, o bé cap als estudis universitaris o cicles de grau superior, o bé cap el món laboral.

La festa de cloenda es va viure, dimecres, a Can Papasseit, entre la solemnitat d’una cerimònia, amb lliurament de premis inclosa, i la celebració d’una festa alegre i emotiva. Alumnat i equip docent la van gaudir amb l’acompanyament de les famílies i les autoritats locals.

Un any més, l’institut va lliurar els Premis Excel·lència als alumnes més destacats de cada curs que han estat els següents: a 1r d’ESO, Daniel Doncel Espejo; a 2n d’ESO, Raúl de la Torre Bautista; a 3r d’ESO, Mario Gasco Duran; a 4t d’ESO, Irene Lozano Holgado; a 1r de Batxillerat, Alba Domínguez Lucena, i a 2n de Batxillerat, Daniel Marchena Delgado.

També es van lliurar dues Matrícules d’Honor a 2n de Batxillerat: una al batxillerat de ciències, a Mònica Gutiérrez Olmo, i l’altra al batxillerat de lletres, a Daniel Marchena Delgado.

Natàlia Duarte guanya el Premi Empresa

Institut Pla de les Moreres fi de curs 12-13 (69)

Joan Vich entrega el Premi Empresa a Natàlia Duarte

 

En nom de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’alcalde Joan Vich va lliurar el Premi Empresa a Natàlia Duarte, alumna de 2n de Batxillerat. El premi s’emmarca en el projecte “Píndoles d’emprenedoria a l’Institut”, organitzat per l’ajuntament vilanoví des de Promoció Econòmica i cofinançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri d’Economia i Competitivitat del Govern espanyol.

El projecte ha volgut sensibilitzar als alumnes de 2n de batxillerat sobre l’emprenedoria innovadora per mitjà de l’elaboració d’un pla d’empresa. En total es van fer 10 plans, entre els quals es va premiar el de Natàlia Duarte que consistia en la creació d’una agència de viatges online adreçada específicament al públic adolescent i jove. El Jurat –integrat per personal docent, professional i tècnic- va considerar que el seu treball reunia tots els requisits: oportunitat de negoci, innovació, coherència, idea ben treballada amb base tecnològica i estructurat correctament.

El Jurat ha destacat la qualitat en general dels plans d’empresa realitzats i l’esforç, en conjunt, de l’alumnat que ha tingut bones idees de negoci i de les oportunitats que poden explorar en un mercat laboral complex i canviant.

Àlbum fotogràfic de la cerimònia