Skate nova  pista (1)L’Ajuntament de Vilanova del Camí està fent un seguiment exhaustiu de l’ús, els horaris i l’afluència d’usuaris a la pista d’skate que es va estrenar fa pocs mesos al carrer dels Ducs, darrera de l’institut vilanoví Pla de les Moreres. L’objectiu és determinar si el seu ús i si el soroll que generen els joves amb els seus skates generen molèsties als veïns.

La regidoria d’Obres i Urbanisme, en coordinació amb els agents de la Policia Local estan recopilant informació aquests dies sobre l’ús de la pista, el compliment dels horaris així com de l’afluència de públic en les hores puntes. Una vegada recollida i estudiada la informació es decidirà, segons ha explicat avui a Ràdio Nova el regidor Antonio Sánchez, si és necessari o no el trasllat de la pista a una altra ubicació, fora del nucli urbà de la població.

Nova actuació per eliminar barreres arquitectòniques

D’altra banda, Antonio Sánchez, també ha parlat d’un dels projectes que ja es van iniciar a primers d’aquest any, l’eliminació de les barreres arquitectòniques. Sánchez ha explicat que està previst que d’aquí poques setmanes puguin començar a treballar-hi entre 6 i 8 persones, mitjançant un pla ocupacional. La idea és continuar suprimint les barreres arquitectòniques dels carrers Indústria i Sant Hilari on la brigada municipal ja va fer supressió de barreres el passat mes de febrer.

Una altra de les obres importants que es començaran en breu, és l’ampliació de les voreres del carrer Goya. Alguns veïns de la zona han fet arribar la seva preocupació a l’ajuntament perquè el pas és molt estret i quan passes autobusos o vehicles grans, els vianants corren el risc de patir cops amb els retrovisors. El regidor Antonio Sánchez, considera aquesta obra prioritària per evitar possibles accidents.