SETMANA JOVENTUT LAN PARTY 2 (7)

Des d’aquest dijous i fins el 3 de juliol, el Consell Jove de Vilanova del Camí la Xispa convida a la joventut vilanovina a participar en els actes de la setmana de la Joventut. Han organitzat un seguit de propostes que han començat aquest dijous amb una competició d’skate, al pati de l’Escola Marta Mata per als amants d’aquest esport que van demostrar habilitat i agilitat. Aquest matí, força més quitxalla ha participat al Vilaholi festival de colors, al parc fluvial, i també ha engegat l’Ocibit amb la Lan Party Anoia a Can Papasseit on esperen 120 persones. El moment amb més participació serà dissabte, tarda i nit.

Els més petits s’ho han passat d’allò més bé aquest matí a la Vilaholi, pintant-se amb pols de colors, una tradició  molt arrelada a la India. Quan han acabat de jugar no es reconeixen les samarretes blanques que portaven de casa!

L’activitat de l’Ocibit ha estat simultània i a Can Papasseit els apassionats dels vídeojocs han iniciat la Lan Party Anoia una de les cites que, a priori, promet força participació. Els tornejos virtuals es faran ininterrompudament durant tres dies.


També aquesta nit, a la plaça del Mercat, el jovent podrà fer una botifarrada popular, al preu de 3 euros, a dos quarts de deu. El Txupinazo donarà el tret de sortida a la festa nocturna que després del sopar proposa un Correfesta, a partir de les 11 de la nit pels carrers de Vilanova. La música i el ritme de moltaxamba acompanyaran el jovent fins al Parc Fluvial.


Per dissabte,  des de la Xispa han programat una Drinkana a les 7 de la tarda al Parc Fluvial. Per participar-hi cal preparar un equip de 4 a 6 persones. Es poden fer les inscripcions al Facebook de la Xispa, a Cultura o a l’Espai Jove. Hi haurà primer i segon premi.

El mateix dissabte a 2/4 de 12 de la nit Can Papasseit acollirà la Festa 2.0 de Flaix fm. L’endemà diumenge, per gairebé cloure la festa és farà el dinar al carrer, a les dues del migdia a la plaça del Mercat. Cal portar el dinar per poder gaudir de la companyia i la música.

SETMANA JOVENTUT - SKATE (1)