Vilanova Participa 2016 urna web

Avui fa una setmana que va començar el procés Vilanova Participa! perquè la ciutadania pugui decidir en quins projectes de ciutat vol invertir 30.000 €. L’Ajuntament ha editat una butlleta amb 20 projectes diferents: 10 valorats en 10.000 €, dels quals se n’haurà de triar un, i 10 més valorats en 5.000 €, dels quals se’n podran triar tres. Els vilanovins i vilanovines, a partir dels 14 anys, podran emetre el seu vot de manera presencial, utilitzant qualsevol de les 11 urnes repartides pels espais municipals; o bé a través del formulari que s’ha habilitat al web municipal. Hi ha temps fins els proper 6 de juliol.

El regidor de Participació Ciutadana confia que aquest nou procés de participació ciutadana capti l’interès de la població. Assegura que les propostes que s’han incorporat donen resposta a les diferents sensibilitats i recullen moltes de les inquietuds que la ciutadania ha fet arribar a l’ajuntament a través de l’agent estadístic o via web.

La quitxalla també podrà participar en aquest procés, però la metodologia i els terminis són diferents. El regidor de Participació Ciutadana, Sergi Pérez, ha explicat a Ràdio Nova que les escoles entomaran el tema després de l’estiu i entre  tots buscaran un projecte en el qual l’Ajuntament hi destinarà 5.000 €. Sergi Pérez ha valorat molt positivament l’experiència de l’any passat i assegura que és important anar introduint els nens en la cultura de la participació.