Itaka Joves Anoia Poster conferencia Cris BolivarItaka Joves Anoia donarà el tret de sortida a la segona edició del seu projecte el proper dimecres, 19 de novembre,  al Museu Comarcal d’Igualada. Amb el lema “El viatge cap a la saviesa interior” s’inicia aquest segon curs que promou de forma altruista l’educació emocional i l’autoconeixement entre joves. La proposta arriba de la mà compromesa d’un grup de professionals de diferents àmbits, pares i mares, que des del voluntariat acompanyaran el jovent en l’autoconeixement i el creixement personal.

Una vintena de joves va participar en la primera edició el curs passat que va ser molt rica en experiències i que va animar l’equip promotor, format per una vintena de pares i mares, a donar continuïtat a la iniciativa. Com ens recordava avui a La Carmanyola de Ràdio Nova Judith Regidor, una de les membres fundadores, Itaka Joves Anoia està inspirat en el projecte educatiu “L’Akademia” de Borja Vilaseca, creador del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona. El seu principal objectiu és facilitar al jovent eines de creixement integral des de l’educació emocional. Els convida a autoqüestionar-se i investigar-se internament per trobar la seva pròpia veu.

El projecte és obert i gratuït i s’adreça a joves de 16 a 22 anys de la comarca de l’Anoia. L’únic requisit per participar és la responsabilitat, perquè com puntualitza Judith Regidor és un projecte des del voluntariat que implica un important esforç i hores de dedicació de les persones implicades.

Cada divendres, de 5 a 8 del vespre, a l’Espai Cívic Centre d’Igualada s’impartiran els tallers als joves alumnes, durant el període escolar. Aquest any, però, s’escurça una mica el curs per atendre la realitat dels participants que a final de curs estan més ocupats i concentrats en la preparació dels exàmens. Una altra de les novetats del curs és que l’Essential Institut Cris Bolívar de Barcelona s’ha ofert a fer tres sessions individualitzades d’entrenament personal o coaching als alumnes. Precisament, el nou curs s’inaugurarà dimecres a les 7 de la tarda al Museu Comarcal d’Igualada amb una conferència a càrrec de Cris Bolívar, psicòloga, filosofa, escriptora, coach i creadora del coaching essencial. Parlarà de la importància de connectar amb la nostra saviesa interior. La xerrada és oberta a tothom.

Podeu trobar més informació al Facebook d’Itaka Joves Anoia o a través del correu itakajovesanoia@gmail.com

Podeu escoltar el programa en aquest reproductor: