Esportiguai a l Volei sorra 2013Aquesta setmana, han continuat les activitats de l’Esportiguay i l’Esportiguay 2.0. Cal destacar que els grans de l’Esportiguay 2.0 van fer una sessió de personal trainer al gimnàs de Can Titó, a principis de setmana. El coordinador, Javi González, els va explicar quina és la feina d’un instructor i també com funcionen les instal·lacions de fitness d’un gimnàs. A més, ahir dijous al matí, també van poder estrenar les pistes del campionat de Vòlei Sorra que organitza l’Agrupació Cultural i Recreativa, aquest cap de setmana.

Pel que fa als mitjans de l’Esportiguay, aquest divendres han gaudit d’un interessant intercanvi amb el programa d’estiu ESCAI 2013, del Club Atlètic Igualada. Infants de 3r, 4t i 5è de Vilanova del Camí han visitat avui les instal·lacions del camp atlètic i han acabat banyant-se a la piscina del Molí Nou, mentre que el grup igualadí ha passat el matí a les instal·lacions de Can Titó.

Per últim els petits han fet la tradicional visita a la piscina de la Pobla de Claramunt, una excursió molt atractiva pels infants, perquè hi ha anat en tren.

De cara a la setmana que ve, ja podem avançar que una de les activitats estrella serà la nit de bivac que es va haver de suspendre dijous passat per la pluja. Finalment s’ha programat per dijous 25 pels infants de l’Esportiguay. Aquest any, però, no la podran compartir amb els nens i nenes del Casal d’Estiu. I és que dijous coincideix amb la seva festa de cloenda. Els nens i nenes del Casal d’Estiu faran el bivac, dilluns, a les dependències de l’escola.