Despres ESO 2014 imatgeEl Servei d’Orientació Laboral de l’Àrea de Promoció Econòmica ha tornat a editar el quadríptic “I després de l’ESO?” dins de les accions de treball d’orientació i formació del jovent, per tal de facilitar la presa de decisions i donar suport a la decisió de l’itinerari a seguir després de l’ESO. També han organitzat les sessions d’informació i orientació professional per a l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Pla de les Moreres i de l’I E Balmes – la Unitat d’Escolarització Compartida.

En el quadríptic figura tot l’itinerari formatiu que es pot cursar a partir de l’ESO i els centres de formació més propers a Vilanova del Camí (Batxillerat, CFGM, CFGS i altres opcions formatives). Les sessions informatives amb l’alumnat començaran d’avui en vuit, divendres de la setmana que ve.

I és que en acabar l’ESO, cal prendre una decisió envers quina serà l’opció formativa en funció dels propis interessos, habilitats… És en aquest moment que cal informació i reflexió al voltant de l’itinerari que s’escollirà per a dedicar-se professionalment. Serà el moment on es començarà un itinerari formatiu que portarà a ser el/la professional que es vol ser en un futur.

Com dèiem les sessions informatives amb l’alumnat de l’Institut Pla de les Moreres i la UEC començaran el proper 28 de març i les seguiran els dies 25 d’abril, 30 d’abril, 9 de maig i 16 de maig. En aquestes sessions de  formació al voltant de les sortides formatives i laborals, es facilitarà un dossier de recerca de feina, es projectarà un audiovisual amb recursos per als joves, es comentarà el contingut del quadríptic “I després de l’ESO?” i es visitarà el Club de feina.