Garantia Juvenil

Si tens entre 16 i 29 anys, has d’estar inscrit a la Garantia Juvenil per poder realitzar formació ocupacional. Si vens a l’Espai Jove, t’informem i ajudem a inscriure’t (en col·laboració amb el Servei de Promoció Econòmica. L’objectiu és garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d’ocupació, d’educació contínua o un període de pràctiques després d’acabar l’educació formal o quedar aturats.

Servei de Promoció Econòmica – Servei de Formació

Cursos de formació ocupacional 2016. Cursos programats per a l’any 2016 al Servei de Promoció econòmica de Vilanova del camí.

SOC

Si estàs inscrit al SOC, consulta els cursos que s’ofereixen aquí. També pots fer-ho presencialment a l’Oficina del SOC de Vilanova del Camí (C/ Lluís Companys, 1). Hi ha cursos en tots els àmbits laborals.

Ig-Nova

Si estàs inscrit al SOC, l’Ig-nova ofereix formació ocupacional durant tot l’any. C/ Lleida, 78.

  • Joves per l’Ocupació. Si tens entre 16 i 24 anys, el SOC subvenciona aquest servei de formació amb diversos cursos de formació ocupacional.

Altres

  • Anoia Project. Ofertes formatives de tota la comarca, reunides en aquest buscador.
  • CEINA. Ofertes formatives d’aquesta empresa.
  • GEPEAC. Ofertes formatives per a persones en situació d’atur.
  • Escola Pia. En col·laboració amb el SOC, l’Escola Pia realitza cursos de formació ocupacional en Servei de cuina i restaurant.