Al llarg d’aquest dijous i divendres 5 i 6 d’abril quasi dos centenars de joves de l’IES Pla de les Moreres han passat per la Minifira de l’Estudiant.

La iniciativa creada i impulsada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia, acosta als instituts de la comarca els diferents itineraris acadèmics que tenen els joves un cop finalitzen els estudis obligatoris i/o el Batxillerat.

Tots els grups de 3r d’ESO de l’institut, han passat en algun moment per la Minifira, on a banda de les informacions relatives als seus estudis futurs, també han pogut consultar amb un equip d’orientació acadèmica qualsevol aquells dubtes que els sorgeixen en aquest moment de pressa de decisions. Així mateix, de forma voluntària, els alumnes de 4t d’ESO i batxillerat també s’han pogut acostar a la Minifira al llarg d’aquests dies.

La de Vilanova del Camí, ha estat la quarta Minifira de l’Estudiant que s’ha dut a terme des de l’Oficina Jove de l’Anoia a la comarca. La pròxima, serà la de Montbui el proper 26 d’abril.

A continuació us deixem una petita galeria d’imatges de la Minifira, clica sobre la imatge per veure’n el contingut: