Setmana Joventut 2016 imatge

Vilanova del Camí recuperarà, aquest estiu, la Setmana de la Joventut. A partir del 30 de juny i fins al 3 de juliol el jovent podrà participar en diferents activitats de caire lúdic, social i esportiu. Les organitza Joventut i el Consell Jove La Xispa. Entre les propostes cal destacar la Vilanova Lan Party, un cap de setmana per als amants dels jocs per ordinador que es portarà a terme a Can Papasseit els dies 1, 2 i 3 de juliol.

Des de Joventut i de la mà del Consell Jove La Xispa van apostar, aquest any, per tornar a realitzar la Setmana de la Joventut que no es celebra al municipi des de l’any 2010.

Per implicar el jovent i que fessin aportacions, van convidar a participar en l’organització als alumnes de l’Institut Pla de les Moreres. Finalment la iniciativa ha tirat endavant i s’ha preparat un ampli programa d’actes que s’està anunciant a les xarxes socials.

Començarà a partir del 30 de juny amb una tarda dedicada als afeccionats de l’skate. Podran practicar skate lliure a la pista de l’Escola Marta Mata i també inscriure’s al “Game of skate” que lliurarà premis als tres millors participants. Tampoc hi faltarà la música, un sopar i barra amb preus populars.

Una altra de les propostes destacades de la Setmana de la Joventut serà la Vilanova Lan Party que reunirà als amants dels videojocs a Can Papasseit. Es podran aplegar ininterrompudament durant tres dies per participar als tornejos virtuals de videojocs. L’any passat la Lan Party va ser un dels actes centrals de la FiraBIT que es va fer a Igualada, una mostra professional, social i lúdica vinculada al món de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació. Ja en aquella ocasió va tenir una excel·lent acollida i els organitzadors esperen repetir l’èxit.

El cap de setmana també convida al jovent, entre altres activitats, a participar d’un sopar i l’anomenada Correfesta a la plaça del Mercat, la nit de divendres; una particular gimcana, la Drinkana, al Parc Fluvial, i la Festa Flaixbac dissabte a la nit a Can Papasseit i un dinar al carrer, diumenge.


Per a més informació podeu consultar la pàgina de Facebook de La Xispa i la pàgina web de Joventut.


Setmana Joventut 2016 cartell