L’Ajuntament de Vilanova del Camí acaba de completar la zona de lleure Les Moreres, al carrer dels Ducs, amb la instal·lació d’un gimnàs a l’aire lliure. La zona, que es troba a tocar de l’institut,  ja comptava amb unes pistes de petanca i una pista d’skate.

ESPAI DE LLEURE LES MORERES ESPAI DE LLEURE LES MORERES (2) ESPAI DE LLEURE LES MORERES (8)

El gimnàs s’hi han instal·lat sis elements per a fer gimnàstica a l’aire lliure: una màquina d’esquí de fons, una bicicleta, un banc d’abdominals, unes barres  paral·leles, una màquina de rem i una de treball de cames. Per completar  l’espai també s’hi ha instal·lada una taula de tennis taula i està previst que durant la setmana vinent s’hi posi també una cistella de bàsquet.

En el marc d’aquesta actuació, que ha portat a terme l’empresa Entorn Urbà, l’Ajuntament ha aprofitat per reubicar la pista d’skate en un espai lateral més protegit i una mica més apartat del veïnat per evitar possibles molèsties per soroll, segons explicava el regidor d’Esports, Antoni Maturana.

Properament, ha dit el regidor, està previst també el desbrossat, condicionament i enjardinat de l’entorn, per completar aquesta zona de lleure oberta a la ciutat i apta per a tots els públics.

Aquesta actuació s’ha tirat endavant en coordinació amb el departament d’obres i serveis i amb el suport de la Diputació de Barcelona, en l’adquisició dels elements saludables.

En declaracions del regidor d’Esports, Antoni Maturana, aquesta actuació, programada de fa mesos, “representarà una millora de l’espai i la dotació d’aparells, en una zona cèntrica a disposició de les moltes persones que van a córrer, a caminar i a fer exercici a l’aire lliure”

El regidor també ha demanat civisme perquè la ciutadania en pugui gaudir d’aquest espai durant molt de temps.