Servei de Promoció Econòmica

Si estàs pensant el crear la teva pròpia empresa o negoci a Vilanova del Camí, el Servei de Promoció Econòmica t’ofereix dos serveis bàsics:

  • Servei de Suport a l’emprenedoria:

Promoció Econòmica forma part de la xarxa d’entitats del Programa Catalunya Emprèn . Impuls al vostre projecte d’empresa . Aquest servei ofereix eines a totes aquelles persones que vulguin crear una empresa o bé tinguin una idea de negoci tot oferint informació en temes de tràmits i ajudes i assessorament en l’elaboració del Pla d’Empresa. També es realitzen cursos destinats a emprenedors/es per al desenvolupament i consolidació de la idea empresarial que tinguin.

  • Club de l’emprenedoria:

El Club de l’Emprenedoria de l’Ajuntament de Vilanova del Camí és un servei d’atenció a les persones emprenedores que, d’una banda pretén ser un espai físic on la persona emprenedora pugui utilitzar les eines informàtiques disponibles, consultar bibliografia especialitzada, participar en jornades i sessions formatives i disposar de personal format en la creació d’empreses per atendre consultes i resoldre dubtes. I de l’altra, ser un punt de trobada per a les persones emprenedores per fomentar una xarxa de contactes, la cooperació entre projectes, intercanvi d’experiències i formació, entre altres. El Club de l’emprenedor està adreçat a emprenedors, empreses consolidades i a totes aquelles persones amb un projecte pensant en crear una pròpia empresa.

Horari: últim dimecres del mes, de 10:00 a 13:00 al Centre d’Innovació.

Anoia Project

El Consell Comarcal de l’Anoia disposa del servei de creació d’empresa. Et poden ajudar en els principals aspectes en l’obertura d’un negoci, assessorament per donar-te d’alta en el règim especial d’autònoms o constituir una societat. Coneixeràs l’estructura de pla d’empresa i rebràs suport per elaborar-lo. Tindràs a la teva disposició el personal tècnic de l’entitat i un assessor extern perquè puguin realitzar un diagnòstic de l’empresa des del punt de vista extern o posicionament en el mercat, i des del punt de vista de gestió interna.