II Dia del cabro.jpg large

Ja ha començat la venda anticipada dels tiquets per a la botifarrada del II Dia del Cabró que els diables vilanovins han organitzat pel dia 16 d’abril. Han previst diferents activitats, al llarg de tota una jornada, per fomentar el coneixement de l’entitat i de la tradició vinculada a la cultura de la festa del foc.

Ja fa dies que des dels Diables Els Cabrons estan fent promoció de la segona edició d’aquesta diada que compta amb la col·laboració de l’ajuntament vilanoví i la complicitat de Vilanova Comerç, l’associació de comerciants del municipi que han fet coincidir el mateix dia una fira de comerços al carrer per donar encara més ambient a la plaça del Mercat.

La botifarrada està prevista per dinar, a partir de la una del migdia i fins a les tres de la tarda. Els tiquets es poden comprar al carrer Papa Joan XXIII a Allianz Seguros.


També podeu seguir les novetats de la festa a les xarxes socials, tant a Facebook com a Twitter seguint a Bufó Cabró @BufoCabro amb l’etiqueta #DiadelCabro


D’altra banda, els tiquets també es podran adquirir el dijous 14 d’abril de les vuit a les nou del vespre a la plaça del Mercat, on la secció musical farà un assaig per escalfar motors. També es podran comprar divendres 15 d’abril de les quatre de la tarda a les vuit del vespre, a la mateixa plaça, durant el muntatge de la diada. I fins i tot es poden reservar enviant un missatge directament a la pàgina Facebook de l’entitat.