Sortida VilaventuraUna desena de nois van participar a la primera sortida del projecte Vilaventura d’enguany, una iniciativa del Servei d’Esports de Vilanova del Camí organitzada amb el suport d’entitats i voluntariat local. Es tractava de passar el dia a l’Skateparc de Sant Feliu de Llobregat.

Els joves, acompanyats dels monitors de Fesport, van fer tot el trajecte en transport públic. A les dos quarts de nou del matí, sortien de l’estació d’FFCC de Vilanova del Camí en direcció a Sant Vicenç dels Horts i allà enllaçaven amb un bus interurbà per arribar a Sant Feliu. Un cop arribats, els nois van poder practicar i gaudir de més de 2000m2 d’espai patinable i practicar les seves habilitats amb els skates i scooters. Al migdia, el grup va aprofitar la zona d’ombra  que oferia el lateral del parc per dinar de pícnic, abans d’emprendre el viatge de retorn cap a Vilanova, satisfets de l’activitat.

Aquesta ha estat l’estrena del Vilaventura, un nou projecte dinamitzat pel Servei d’Esports municipal, amb el suport d’entitats i voluntaris que pretén oferir propostes atractives als joves i que ells mateixos poden promocionar i prioritzar a través de les xarxes socials.

Vista la bona acollida d’aquesta primera proposta, properament està previst llençar la segona de l’estiu que probablement inclogui una excursió al parc aquàtic Aqualeón (prop del Vendrell).