Festa Major 2015 20 V02

Per quart any consecutiu, el Consell Jove La Xispa tornarà a viure la Festa Major de Vilanova del Camí amb un programa d’actes propi i dins l’Embarraca’t.

Aquest any, el jovent posarà color a les principals nits de festa major. La primera, la de divendres, serà la Nit Roja! i la de dissabte, la Nit Groga!, amb un sopar i la festa musical “Va Parir Tour” de Ràdio Flaixbac.


L’Embarraca’t és la proposta que el jovent organitza amb nom propi per identificar un espai de la festa com a punt de trobada. Novament estarà ubicat a costat del CAP de Vilanova del Camí i per tant, dels firaires.


Divendres, la cita serà a partir de les nou del vespre, amb un sopar que s’acompanyarà també de música en directe, una refrescant ruixada que s’incorpora com a novetat i Dj’s fins a la matinada, mentre que dissabte, després del sopar serà el torn de l’anomenada “Va Parir Tour” dins la gira de les festes de Ràdio Flaixbac. És previst que el sopar comenci novament a les nou de la nit i la festa musical, a les dotze.