Sergi Pérez Enquesta valoracio festa major 15 V02

La regidoria de Participació Ciutadana ha dissenyat una enquesta per demanar a la ciutadania que valori els diferents actes de Festa Major. El projecte segueix la línia iniciada pel govern anterior i busca aproximar la política local als veïns i veïnes de Vilanova del Camí i recollir també les seves propostes.

Sergi Pérez, regidor de Participació Ciutadana, aposta per aquest tarannà més obert i per ampliar els canals de participació amb la ciutadania. Aquesta enquesta, assegura Pérez, és un pas més en aquest sentit. Hi poden participar petits i grans, ha dit, perquè ens interessa tant el que opinen els pares com el que pensa la quitxalla, o els joves.

Assegura que la puntuació que se li doni als actes és important però el regidor dóna més valor a l’apartat de suggeriments a partir del qual podrà saber quins actes han funcionat, quins cal canviar i quines són els preferències del públic, tenint en compte també les seves edats.

L’enquesta s’ha dissenyat agrupant les activitats segons la seva temàtica: concerts i actuacions: actes de cultura popular i tradicional; actes infantils; actes juvenils i actes per a tots els públics. L’enquesta també dedica un apartat especial a la promoció i publicitat de la Festa Major. Intenta conèixer per quin o quins mitjans la ciutadania ha rebut informació d’aquest esdeveniment.

Al final de l’enquesta es demana també una valoració global i s’ofereix un espai per fer-hi les observacions que es considerin oportunes. Al regidor Sergi Pérez li agradaria que la ciutadania utilitzés aquest espai per fer-li arribar les seves propostes de millora per intentar introduir-les, en la mesura del possible, en la propera edició de la Festa Major.

L’enquesta, que és anònima, es farà arribar a les llars vilanovines en la propera edició del butlletí municipal però també es podrà trobar als edificis municipals i al web: www.vilanovadelcami.cat. El regidor confia en el bon criteri dels participants i en la sinceritat de les respostes.

Pérez vol obrir aquesta enquesta valorativa als diferents grups de l’oposició amb l’objectiu que també els facin arribar les seves propostes. Algun regidor ja ho va fer durant la darrera sessió ordinària.

Les enquestes es podran trobar a partir de dilluns, 28 de setembre, als edificis municipals i al web de la corporació i a partir de la setmana vinent també al butlletí Vilanova Informació. El termini per recollir-les s’ha fixat per al 24 d’octubre.