Consell Comarcal de l'AnoiaEl Consell Comarcal de l’Anoia ha presentat aquest estiu el servei de prevenció de les drogodependències a l’Anoia, que donarà cobertura als municipis de la comarca menors de 20.000 habitants. La tècnica responsable del servei, que depèn del departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania de l’ens comarcal, va explicar als professionals de la xarxa els objectius i la metodologia de treball que se seguirà per a la recepció i l’atenció de persones.

L’objectiu principal de la trobada era fer una aproximació al territori, potenciar la coresponsabilitat i la coordinació amb els municipis i donar a conèixer de primera mà els projectes i el protocol per sol·licitar la derivació d’adolescents i/o famílies.

La reunió, a la qual van assistir una quinzena de professionals, va continuar amb la intervenció d’una representant del Centre de Prevenció i Intervenció en drogodependències -SPOTT- de la Diputació de Barcelona, que enguany ha iniciat una nova etapa d’atenció, exclusiva i especialitzada, a menors de la demarcació de Barcelona que presentin una problemàtica de consum de drogues, i també a les seves famílies.

Segons han acordat les dues institucions -Consell Comarcal de l’Anoia i Diputació de Barcelona- la primera atenció i la derivació, si és precís, a aquest Centre SPOTT es farà des de l’ens comarcal.

Per més informació o consultes sobre el servei podeu contactar amb el Consell Comarcal de l’Anoia a través de l’adreça de correu electrònic: evaroset@anoia.cat o per telèfon al número: 938051585, de dilluns a divendres de 8 a 15h, demanant pel programa de prevenció de les drogodependències.