El Club Handbol Vilanova i el Club Esportiu Anoia presentaran llurs equips aquest diumenge. El CH Vilanova ho farà al matí, a les 11.30 h, després del partit que enfrontarà l’equip cadet amb el Canovelles. Aquesta temporada, el CH Vilanova té cinc equips: el sènior, el juvenil, el cadet A, el cadet B, que ha incorporat l’equip de l’Institut Pla de les Moreres i l’aleví.
Després de la presentació oficial dels equips que es farà al pavelló de Can Titó tindrà lloc el partit de l’equip juvenil que rebrà al Cerdanyola. L’equip sènior aquesta setmana juga dissabte a casa del Gavà.

Pel que fa el Club Esportiu Anoia, presentarà oficialment els equips de la temporada 2015-2016, diumenge a la tarda. A les cinc, està previst que comenci el partit de l’equip sènior contra el Riudebitlles i tot seguit tindrà lloc la presentació. Aquest any el club compta amb 15 equips que mouran entre 170 i 200 persones: un Sènior, un Femení, Juvenil A, Infantil A i B, Aleví A, B i C, Cadet A i B, Benjamins A i B, Prebenjamins A i B i Promeses.Presentació CE Anoia13-14_n