Montse Molfulleda Centre Civic barri la PauEl Centre Cívic del Barri de la Pau iniciarà el febrer un nou programa de tallers i xerrades. L’activitat del centre, però, no para i durant tot l’any hi ha diferents espais estables que ofereixen servei a la població, com el Punt Òmnia o l’Espai Jove. També és la seu del Centre Esplai Endinsa’t i dels projectes l’Esplai de la setmana i l’Esplai dels dissabtes. Ara el Centre Cívic del Barri de la Pau està a punt d’encetar la primera proposta del programa d’activitats per aquest 2015.

La dinamitzadora del Centre Cívic del Barri de la Pau, Montse Mollfulleda, és la responsable d’obrir les portes de l’equipament totes les tardes, de dilluns a divendres, de dos quarts de 3 a dos quarts de 8 del vespre. Mollfulleda és també la responsable dels cursos d’informàtica del Punt Òmnia, un servei que ofereix la Generalitat de Catalunya des del Departament de Benestar Social i Família. L’espai compta amb 12 ordinadors connectats en xarxa i actualment funciona amb tres grups d’alumnes, dos de nivell inicial i un més avançat. Són cursos trimestrals i tenen un cost de 15 euros cada tres mesos.

Les classes es fan els dilluns, dimarts i dimecres, de les 3 a les 6 de la tarda, però la resta de la tarda, fins a un quart de 8 l’accés als ordinadors del Punt Òmnia és lliure per a tothom. Actualment els tres grups estan complets, amb alumnes des de 50 anys d’edat fins a més de 80. Mollfulleda destaca la bona predisposició de l’alumnat i les ganes d’aprendre que mostren constantment.

D’altra banda, l’Espai Jove, situat a la planta baixa del Centre Cívic del Barri de la Pau, està obert a tothom qui vulgui fer treballs, reunir-se, assessorar-se… A més els usuaris poden demanar el suport de la dinamitzadora per a qualsevol recerca d’informació.

Entre els punts febles de l’equipament i que s’han de continuar treballant, cal destacar, segons Mollfulleda, el poc ús que els veïns del barri de la Pau fan de l’equipament. Afirma que no coneixen prou el centre i que la majoria d’usuaris procedeixen d’altres punts del municipi. La dinamitzadora creu que cal encara un esforç major per fer la difusió de tota l’activitat que acull l’equipament.

Bijuteria i creixement personal, primers tallers per aquest 2015

El Centre Cívic del Barri de la Pau està a punt d’encetar la primera proposta del programa d’activitats per aquest any 2015. És un taller de bijuteria amb fil màgic que anirà a càrrec de l’artista vilanovina Puri Capitán. Avui la dinamitzadora del centre, Montse Mollfulleda, explicava a La Carmanyola de Ràdio Nova que encara queden places disponibles. Es farà tots els dimarts del mes de febrer i març, d’un quart de 8 del vespre a un quart de 10 de la nit.

Una altra de les activitats programades al Centre Cívic del Barri de la Pau per aquest primer trimestre de l’any 2015 són els tallers de creixement personal. Imma Vila conduirà novament les sessions que abordaran tant les incerteses i neguits com les oportunitats de transformació. Es faran de manera quinzenal durant els mesos de febrer, març i abril, els dijous de dos quarts de 7 a dos quarts de 8 del vespre.

Per a més informació us podeu adreçar al centre cívic o bé personalment o bé per telèfon, al 93 805 44 22 (extensió 127) en horari de tarda, de dos quarts de 3 a dos quarts de 8. També podeu enviar un correu electrònic: mollfulledalm@vilanovadelcami.cat