Curs al Centre Cívic barri la Pau arxiu V02

La salut i la cuina tornaran a centrar les propostes de tallers que ha organitzat el Centre Cívic del Barri de la Pau per aquesta primavera. Un curs per aprendre a fer hamburgueses vegetals i un taller de bombons i xocolata; una xerrada sobre els beneficis de la dieta vegetariana, i un altre taller sobre alimentació saludable donen contingut al nou programa d’activitats.

El binomi salut i cuina és una aposta segura i ja ha funcionat amb èxit en altres tallers que anteriorment s’han fet al Centre Cívic del Barri de la Pau. És per això que segons explicava avui la dinamitzadora del centre a La Carmanyola de Ràdio Nova, Montse Mollfulleda, han tornat a escoltar la demanda de la ciutadania.

En els tallers de cuina comptaran novament amb la complicitat de la naturòpata Sandra Galvé, especialitzada en dietètica, assessora nutricional i cuinera. En farà dos: un per aprendre a fer hamburgueses vegetals i l’altre per endinsar-se en la cuina de la xocolata amb ingredients sans i naturals.

Sandra Galvé ja havia fet dos tallers anteriorment al centre cívic, un de batuts Detox i un altre de cuina dolça sense foc que van tenir molt bona acollida. Després de recollir les aportacions i preocupacions dels participants en aquests tallers va proposar fer una xerrada sobre els beneficis de la dieta vegetariana amb la intenció de donar consells sobre com cuidar-se i prevenir malalties a través de la dieta. El centre l’ha programat pel dia 26 de maig.

D’altra banda, el centre torna a comptar també amb la terapeuta Imma Vila per fer un nou taller de salut. Amb el títol “Un camí cap al cor” i al llarg de sis sessions, Vila acompanyarà els participants en un curs de creixement personal i els ensenyarà tècniques per aconseguir viure bé en plenitud de cos i ment.

Les inscripcions als tallers comencen el dia 23 de març i s’allargaran fins el dia 9 d’abril. Cal adreçar-se al Centre Cívic del Barri de la Pau, al carrer Verge del Cap, 26 en horari de 4 a 7 de la tarda, o bé trucar per telèfon al 93 80544 22 (extensió 127).