Portes Obertes cartell Ja s’ha publicat al DOGC la data oficial per al període de preinscripció escolar del curs 2015-2016. El calendari per a la presentació de sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria s’obrirà el dia 10 de març i s’allargarà fins el dia 17. Als centres d’ensenyaments facilitaran la documentació necessària que cal aportar per formalitzar la preinscripció, però també la podeu consultar, juntament amb el calendari de matriculació al web municipal.

Hem de recordar que el proper dissabte, 7 de març, es fa la jornada de portes obertes. L’Institut Pla de les Moreres i l’Escola Marta Mata obriran en horari de dos quarts d’11 a dos quarts d’una del migdia, mentre que l’Escola Joan Maragall i l’Escola Pompeu Fabra ho faran de les 11 fins a la una. Els equips directius i les ampes podran aprofitar aquesta jornada per mostrar les instal·lacions a les famílies que ho desitgin i explicar quin és el model pedagògic que segueixen als respectius centres.

Conèixer els centres d’ensenyament és clau per poder triar aquell que millor compleix amb els criteris preferents de cada família. El primer pas per poder optar a una plaça escolar, però, és la presentació de la sol·licitud de preinscripció dins del període establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que com dèiem és entre el 10 i el 17 de març.

Informació al web municipal www.vilanovadelcami.cat.