El Punt Òmnia i l’Espai Jove de Vilanova del Camí han organitzat per als mesos de juny i juliol els cursos d’iniciació a la informàtica i d’iniciació a internet, respectivament. Ara que arriben al seu punt final, volem valorar els cursos de forma molt positiva i satisfactòria, tant pels alumnes com per a la dinamitzadora, que ha vist com els alumnes progressen i van adquirint coneixements sobre el món de la informàtica i internet.

En el curs d’iniciació a la informàtica s’ha treballat: el concepte d’ordinador i les seves parts (hardware i software, a més dels components o perifèrics), l’utilització del ratolí i el teclat, l’escriptori i el funcionament del sistema operatiu, el funcionament de les carpetes i les finestres i un programa editor de textos (Open Office Writer).

I en el curs d’iniciació a internet els alumnes han après a navegar per internet, a utilitzar un buscador, a gestionar el seu correu electrònic, a fer tràmits com demanar hora al metge, entre d’altres coses.

A l’octubre tornarem a fer nous cursos al Punt Òmnia per continuar apropant les noves tecnologies a tota la població de Vilanova del Camí.