L’Espai Jove de Vilanova del Camí inicia una nova activitat per fer més agradables i entretinguts aquests mesos d’estiu als joves. Es faran dues sessions de Cinema Jove al Centre Cívic del barri de La Pau (c/ Verge del Cap, 26) els dies 22 de juny i 20 de juliol, a les 19h. L’activitat és gratuïta i comptarà amb beguda i crispetes (1€ cada cosa).

El divendres 22 de juny es podrà gaudir de la pel•lícula El efecto mariposa, d’Eric Bress i J. Mackye Gruber, on Evan Treborn, un jove que s’esforça per superar uns dolorosos records de la seva infància, descobreix una tècnica que li permet viatjar al passat i ocupar el seu cos de nen per a poder canviar el curs de seva història. Tanmateix, descobreix que qualsevol mínim canvi en el passat modifica enormement el seu futur.

I el dia 20 de juliol, es veurà la comèdia, (500) Días juntos, de Marc Webb, en la qual, Tom encara creu en la idea d’un amor transformador, predestinat pel cosmos i que es dóna una sola vegada a la vida. Summer, la secretària del seu cap, no creu el mateix des de que els seus pares es van divorciar. Entre ells sorgeix una relació d’amor, fins que ella decideix trencar-la i ell es repassa els 500 dies que han passat junts per saber què ha fet malament i poder recuperar-la.

Us hi esperem!