Festa Major 2012 Vilanova del Camí - BotifarradaL’Agrupació Cultural i Recreativa torna a apostar per la botifarrada popular dins els actes de la Festa Major de Vilanova del Camí. Aquest any l’han programat per dissabte, a les 9 del vespre, a la plaça de Can Papasseit. El sopar costarà 5 euros i serà a base de pa amb tomàquet, botifarra, aigua i postres. A més, la vetllada estarà amenitzada per Bartomeu i Sheila Grados Duet.
Des de l’entitat conviden a participar tothom i recorden que aquesta activitat igual que totes les que organitzen al llarg de l’any serveixen per sufragar les despeses de les carrosses reials. La venta anticipada de tiquets es fa a la perruqueria Montse (carrer Antonio Machado, 29) i El Gusidulce (Major, 109).
Després del sopar musical de l’Agrupació, la festa podrà continuar amb ball d’orquestra a la plaça del Mercat on a partir de les 11, Sabor Sabor s’encarregarà d’amenitzar la nit de dissabte. (Només en cas de pluja el ball es faria a Can Papasseit).
Embarraca’t el Dissabte!!
I també la nit de dissabte, el Consell Jove La Xispa convida al jovent a compartir el sopar de barraques al carrer Picasso (al costat del CAP), la mateixa ubicació que l’any passat ja van ocupar pels actes de l’Embarraca’t.
A les 9, començarà el sopar popular a base de tapes, entrepans… i cap a dos quarts de 12, la nit de concert amb el grup Séptimo A que tindrà com a teloners a Manties panties. També hi haurà música DJ amb Germans Serra.