Tertulies filosofiques a Can Muscons 20 abril 2016

Unes 25 persones es van apropar a Can Muscons per gaudir de la primera tertúlia filosòfica del cicle organitzat des de Cultura. Arià Paco, graduat en filosofia i formador, va conduir el debat i la conversa a l’entorn del tema plantejat: “Intencions i egoisme en ètica”. Des de Cultura han valorat molt positivament aquesta primera trobada.

Durant una hora i mitja les persones que van assistir a l’acte van exposar les seves opinions i experiències. Tot plegat acompanyat entre tasses de cafè i té.

La següent serà el proper dimecres dia 27 d’abril amb els “Dilemes morals del nostre temps”. La genètica, l’avortament, menjar carn i altres formaran part d’aquesta xerrada. El dia 4 de maig la pregunta és: “Però què és, ben bé, el feminisme?” i per últim el dimecres 11 de maig la proposta és comunicativa: “L’origen del llenguatge”. Què és el que fa diferent el nostre llenguatge del dels grans simis, com els ximpanzés?


Les tertúlies filosòfiques són gratuïtes i comencen a les 7 de la tarda. Cal recordar que des de l’organització ens conviden també a portar una tassa i una cullera, per omplir-la de cafè, te o infusió