Artístic Cartel Halloween 2014S’apropa una de les nits més terrorífiques de l’any, la nit de les ànimes. Artístic, l’escola de dansa, música i teatre de Vilanova del Camí ha preparat, per a la nit de dissabte 1 de novembre, un passatge del terror a la masia de Can Muscons.

Artístic ens té acostumats a les sorpreses. Són capaços de muntar tot tipus d’espectacles i de participar en tot tipus d’esdeveniments, però aquesta és la primera vegada que proposen aquesta activitat. Segons explica Rosalba Sánchez, directora de l’escola Artístic, l’any passat van fer una festa semblant amb persones de l’escola i va ser tan divertida que per això van decidir obrir-la al públic en general.

La festa tindrà lloc a la masia de Can Muscons, un lloc que han triat per tot un seguit d’històries urbanes i rumors que asseguren que “se senten veus i es veuen esperits…”, segons expressava a La Carmanyola de Ràdio Nova Rubén Caldito, un dels organitzadors del passatge del terror.

Prop d’una trentena d’actors estan treballant en l’espectacle d’aquest dissabte. S’han fet càrrec de la decoració de la masia, tant de la interior com de l’exterior, de les disfresses, de la història que compartiran amb els visitants… Per ambientar l’espai han comptat també amb el suport de Ràdio SaRuben Caldito i Rosalba Sanchez Artístic terrorla que ha col·laborat amb la il·luminació, la sonorització i els efectes.

Malgrat que es tracta d’un passatge del terror, des de l’organització han pensat en aquest acte per gaudir-ne en família. Tot i així, Rosalba Sánchez, no recomana que hi participin menors de 10 anys.

Rubén Caldito ha aprofitat els micròfons de Ràdio Nova per convidar tothom a participar en aquest passatge del terror, en el qual els visitants formaran part de la història que han elaborat.

Des d’Artístic han plantejat el passatge del terror en dues parts, perquè els més porucs puguin retirar-se a mig camí. La festa començarà a les deu del vespre, com dèiem, a la masia de Can Muscons i l’entrada costarà 2 €.

Programa de la Carmanyola en el següent reproductor: