Centre C La Pau sala 1A partir del dimarts 13 de gener, el Centre Cívic del Barri de la Pau obrirà inscripcions a un nou taller. Una de les primeres propostes que s’ha programat des del centre per aquest any 2015 és un taller de bijuteria amb fil màgic que anirà a càrrec de l’artista vilanovina Puri Capitán. Es farà tots els dimarts del mes de febrer i març, d’un quart de 8 del vespre a un quart de 10 de la nit.

Una altra de les activitats programades al Centre Cívic del Barri de la Pau per aquest primer trimestre de l’any 2015 són els tallers de creixement personal. Imma Vila conduirà novament les sessions que abordaran tant les incerteses i neguits com les oportunitats de transformació. Es faran de manera quinzenal durant els mesos de febrer, març i abril, els dijous de dos quarts de 7 a dos quarts de 8 del vespre.

Per a més informació us podeu adreçar al centre cívic o bé personalment o bé per telèfon, al 93 805 44 22 (extensió 127) en horari de tarda, de dos quarts de 3 a dos quarts de 8. També podeu enviar un correu electrònic: mollfulledalm@vilanovadelcami.cat