ARIADNA RAMOS - CAI - ARGENT C. ESP.UNIVERSITARIS - 29-04-2015 V02

L’atleta promesa del CA Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, es va proclamar sots campiona d’Espanya Universitària en la prova del Triple Salt, en el decurs de la 76a edició dels Campionats d’Espanya Universitaris en pista de Cartagena, que comptaren amb una nombrosa participació d’atletes defensant els colors de les diferents universitats estatals, els dies 29 i 30 d’abril.

Ariadna Ramos era 2a i sots campiona estatal en el Triple Salt, assolint l’argent amb un millor intent de 12,21 m., (assolits amb vent contrari de – 2,1 m/s.), defensant els colors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Viles i López, guanyadors de la 2a Diada de Velocitat a Sant Cugat

Els 3 atletes del CA Igualada Petromiralles participants en la 2a Diada de la Velocitat de Sant Cugat del Vallès van protagonitzar una brillant actuació en les proves respectives de la competició que van comptar, diumenge passat, amb la participació de destacats atletes de la velocitat catalana i estatal.

Eduard Viles va ser el guanyador absolut dels 150 metres llisos, després d’imposar-se en la final “A” amb un  registre de  16”17, mentre Oscar López es proclamava igualment guanyador absolut dels 500 metres llisos, també en la final “A” amb un registre de  1’06”51.

Ariadna Ramos era 3a absoluta a la final “A” fem. dels 150 m llisos, amb un registre de 19”04, únicament superada per Estela García – Valencia Terra i Mar – guanyadora amb 18”05, seguida de Jael Bestué – Muntanyenc St. Cugat – que va ser 2a amb 18”72.

Crònica d’Ignasi Costa